ERRE SZÜLETTÜNK, EZ A MINDENÜNK

Több, mint 20 éves tervezői és gyártói tapasztalattal, a naprakész műszaki megoldások, és a mai trendek folyamatosan fejlődő világával ötvözve valósítjuk meg ügyfeleink álmait a belsőépítészetben, tervezésben és az egyedi bútorgyártásban. Precizitásunk és a vásárlóink elégedettsége abban rejlik, hogy egyedülálló módon, egyetlen kézben összpontosul a munkák irányítása és megvalósítása.

KONCEPCIÓTÓL A KIVITELEZÉSIG

Termékeinket saját műhelyünkben készítjük, valóban testre szabva és minden részletre teljes odafigyeléssel dolgozunk. A munkáink stílusát tekintve is nagyon összetettek, egészen a tradicionális, rusztikus megjelenéstől a mai kortárs design irányzatokig. Ügyfeleink számára ez azt jelenti, hogy egyedi bútorokat rendelnek, minőségi alapanyagokból, legyen az forgácslap, tömörfa, üveg, vagy fém.

A rohamosan fejlődő világunk, a tengernyi anyag, szín, kiegészítők és felület, lehetőséget nyújt arra, hogy az elképzeléseik maximálisan kidolgozva , kompromisszumok nélkül valósuljanak meg. Segítünk a tervezéstől a kész bútorzat átadásáig, hogy minden apró részlet az ön személyiségét tükrözze. Egy-egy kisebb felújítás is óriási odafigyelést, hozzáértést és rengeteg időt igényel. A komplex szolgáltatásainkkal, levesszük a terhet a válláról.

0 projekt megtervezése
0m2 felhasznált bútorlap
0 belsőépítészeti tanácsadás

TERVEZÉS-KIVITELEZÉS

A helyszíni felmérés, és a megrendelői igények megbeszélése után, elkészítjük a minden szempontból pontos, fotorealisztikus látványterveket. Ezek alapján ha szükséges, elvégezzük a megrendelő által megfogalmazott javításokat benne, és a jóváhagyott tervek alapján készülnek hozzá a falnézetek is. Fontos, hogy ezeken a terveken a burkolatkiosztás a villamos és a gépészeti kiállások pontos helyét meghatározzuk, ezekkel megelőzve a kivitelezési hibák miatti plusz költségeket, időt és energiát.

„Nagyon köszönöm a csodálatos konyhabútort, egy régi álmom vált valóra!”
ZORICA BUBREG
„A lakás felújítás során, önök cége volt az egyetlen, akik a megbeszélt határidőre és minőségben teljesítették a szerződésben foglaltakat. Nagyon köszönöm, és további sikeres boldog új évet kívánunk!”
ÉVA&NORBI
„Sajnos nem vagyok vizuális típus, így a látványterveid és a tanácsaid nélkül biztosan rossz döntéseket hoztam volna az átépítésben. Pontos, precíz, profi munka.”
HAMMER RÓZSA
„A lakások értékesítése gyerekjáték volt. Már a tervezőasztalról eladtuk az összes ingatlant, és pontosan azt kapta a vásárló, amit a látványterveiden látott!”
KONRÁD ISTVÁN

KÉPVISELT BESZÁLLÍTÓINK